Om oss

Diapol er et selvstendig privateid produksjons- og service-selskap som er spesialisert i produksjon og montasje av benkeplater av granitt, marmor, kvarts og keramikk. Våre kunder er privatpersoner, interiørdesignere, interiørsalonger og entreprenører. Våre kunder fortjener de beste benkeplatene for kjøkken og baderom – sjablongene lages og montasjen utføres raskt og presist.

For å sikre at sjablongene lages og montasjen utføres raskt og med høy kvalitet, har Diapol egne fagfolk i Norge, SverigeFinland, Estland, Denmark og Storbritannia.

  • Vår misjon er å tilby skreddersydde steinovrflater til våre kunder. Vi bruker noen av naturens beste mesterverk så vi kan oppfylle dine drømmer.
  • Vår visjon er å utvide virksomheten til flere byer og land og å innføre nye tilleggstjenester.

Det har tatt naturen millioner av år å produsere disse naturlige materialene. Vi respekterer naturen og tar godt vare på den!

La Diapol vise deg hvordan vi kan produsere benkeplatene du drømmer om i løpet av noen få dager.

Diapol er en av de største produsentene av benkeplater av stein i Europa og eier et stort produksjonsanlegg i Saue, Estland. Vi har spesiallaget, høyt automatisert, høyteknologisk produksjonsutstyr som vi stadig moderniserer.