Dekton’s Industrial serie

Dekton industrikolleksjon er en prisbelønt serie fra verdens ledende produsent av benkeplater i stein, Cosentino, som gir huset ditt en flott, moderne følelse. De har laget FIRE unike keramiske materialer for å hylle de vakre mønstrene i metall og stein i sine forskjellige aldringsstadier. På grunn av de tekniske egenskapene passer Dektron også perfekt for store industrielle og arkitektoniske prosjekter. Disse materialene definerer begrepet om at ett produkt kan passe overalt, for det er nettopp det disse gjør!

 

Tekniske egenskaper

UV-bestandig
Flekkbestandig
Varmebestandig
Ripebestandig

Tilgjengelig tykkelse

8 mm
12 mm
20 mm

 

Trilium

Trilium kunne ha blitt tatt rett ut fra en Mad Max-film. Det er et steinmateriale som ser ut som en rustikk jernplate, men føles ekstremt myk å ta på. Trilium kan brukes i hele huset. Det ser flott ut på kjøkkenet, eller på badet. På grunn av Dektons gode varmebestandighet, kan du til og med bruke det til å pynte rundt peisen. Men du trenger ikke å begrense Trilium til bruk i hjemmet. Det ser også flott ut på kontoret, der det gir en stilig følelse av nyetablering.

Radium

Radium er på en måte en konservativ versjon av Trilium. Selv om konservativ egentlig ikke er et adjektiv som passer til Dekton Industrial-serien. Radium ser ut som syre, helt utover en stålplate og pusset forsiktig med stålull. Absolutt strålende. Radium føles spesielt stilig som et fasadeelement på et hus, eller som dekorasjon i en lobby.

Nilium

Nilium er det eneste ekte lys eller minimalistiske materialet i Dekton Industrial-serien. En subtil blanding av hvitt og sølv gjør dette materialet perfekt for mennesker som er på jakt etter lysere farger i boarealet.

Orix

Dekton Orix har et stilig erodert sementutseende som passer fint inn i et moderne kjøkken. Men hvorfor avgrense bruken. Det er et lekent materiale med gråe, hvite og blåe fargetoner, og rustne detaljer som også kan gi visuell verdi til baderommet ditt.

Den industrielle trenden kan spores tilbake til 80-tallet, da mennesker begynte å flytte til byene, og små og moderne loftsleiligheter ble populære. Dekton Industrial-serien representerer resultatet av retninger og livsstiler som vokser frem, og kravene til markedet for interiørdesign.

Alle Dekton® Industrial-materialer produseres ved å bruke 80 % gjenvunnet materiale!

Bestill materialer fra Industrial serie fra oss. Spør på tilbud

Trilium

Radium

Orix

Nilium

 

15.06.2018