Diapol Granite Ltd høstnyheter 2016

Diapol Granite Ltd vil informere at vi har nå blitt et eksklusivt samarbeidspartner til verdens største steinprodusent, „Cosentino“. Dette gir deg tilgang til nyeste og mest unik „Silestone“ kvarts og „Dekton“keramikk, og du kan velge blant nesten hundre forskjellige materialer. En vakker, enestående og holdbar benkeplate skal oppfylle alle mote- og designrelaterte krav, som er de viktigste kriteriene for å gjøre et beste valg.

I de tre siste årene har vi investert kraftig i automatisering av produksjon, og i kvalitetsstyringssystemer. Faktumet at vi har satset på kvalitetsstyring har gitt oss en betydelig bedre leveringssikkerhet og kortere leveringsfrister. I august 2016 oppnådde vi høyest mulig kvalitetsnivå i produksjon. I begynnelsen av 2016 investerte vi i en „Volvo“ lastebil for langtransport for å oppnå best mulig leveringssikkerhet og best mulig kvalitet, da vi bruker den til å levere egne produkter til våre kunder i Skandinavia. Det er bare på den måten vi kan ta fullt ansvar for en problemfri overlevering av våre produkter.

Vi har også skaffet en spesiell „Idroline“ vannskjærer for å sikre høykvalitets produksjon av benkeplater i „Dekton“ keramikk. Vi sendte våre håndverkere til opplæring i „Cosentino“ fabrikken i Spania, gjennomførte langvarige eksperimenter med forskjellige verktøy, og kom dermed til et ønsket resultat, som innebærer at vi er flinke til å behandle „Dekton“, et vakkert men pretensiøst materiale.

Gjennom Diapol kan du bestille unike vasker av „Silestone Integrity“. Våre håndverkere har fullført opplæring i „Cosentino“ fabrikken, og de har ervervet kunnskapen til å skjære „Silestone“ plater og „Integrity“ vasker på en måte som gjør at vi kan koble dem sammen til en helhet uten synlige sammenkoblingslinjer.

22.10.2016