aura-silestone-diapol-ceramic

Bedriftkunde

Steinhuggeri med komplett service

Vi er en av Nord-Europas største produsenter av benkeplater. Vi holder til i Saue, Estland. Vi produserer og monterer benkeplater i stein for kjøkken, samt alle typer gulv- og veggfliser du trenger i huset. Med over 25 års erfaring har vi siden 1993 levert over en halv million benkeplater.


Ring oss, eller send en e-post, hvis du er på jakt etter en pålitelig samarbeidspartner som ønsker å gi topp service.

.

Hvorfor samarbeide med oss?

Vi leverer. til avtalt tid.

Vi kan håndtere veldig store bestillinger

Siden vi er en av de største steinhuggeriene i det nordiske området, har vi nesten 100 ansatte i fabrikken, og alle arbeider hardt for å sørge for at hvert enkelt prosjekt leveres etter kundens ønsker. Vi har muligheten til å levere omtrent 50 (2,5m2) benkeplater hver dag.

Komplett service

Vi arbeider for deg, og vi forstår behovet for å være nøyaktig og levere til rett tid! Derfor har vi pålitelige monteringsteam som måler opp og monterer benkeplater i tide og med høy presisjon. Vi produserer ikke benkeplater uten monteringstjeneste.

Konkurransedyktige priser

Siden vi er en av de største produsentene i området, gir det oss en mulighet til å tilby konkurransedyktige priser. Vi samarbeider tett med Cosentino, er en platiniumpartner, og kan derfor tilby kundene våre et fleksibelt prissystem. Bare spør oss!

ISO-sertifisert

I løpet av de senere årene har vi gjort tunge investeringer i utstyr og perfeksjonert prosessene våre. Fabrikken vår er moderne og oppdatert, og våre ansatte har opplæring i å behandle produktene på aller beste måte. Sikkerhet og kontinuerlig opplæring av våre ansatte er noe vi tar meget seriøst. Vi er ISO 9001-sertifisert (kundetilfredshet med produkter og tjenester) og ISO 14001-sertifisert (miljøytelse)

Kundetilfredshet er vår førsteprioritet. Du trenger ikke å bekymre deg for måltaking og montering av benkeplater i stein, vi tar oss av det for deg!

Ring oss eller send en e-post