• +4721075035

Omtale

Gi oss tilbakemelding

Tre uker siden vi fikk montert benkeplatene våre.
Er superfornøyd med hele prosessen!

Erik Olsen, Siljan
Materiale: Absolute Black

Meget fornøyd med både produkt, service og levering. Anbefaler gjerne Diapol

Hilde V, Holmestrand
Materiale: Spike Black

Ja. Dere har levert til meg ved to anledninger. Meget godt fornøyd med slag, oppmåling, rådgivning og levering.

Rolf-Thore Johansen, Oslo
Materiale: Labrador Antique

Takker for veldig god oppfølging!

Det var to veldig kunnskapsrike, trygge, vennlige og flinke montører som var her og leverte og monterte.

Pål Hauge, Oslo
Materiale: Blue Pearl

Da gjenstår det bare og takke for en svært hyggelig handel.  Det har nå gått litt over en uke siden vi fikk installert benkeplata og vi kunne ikke vært mer fornøyde med resultatet. Setter spesielt stor pris på de gode tipsene vi fikk fra montørene når de var her og målte opp for det har helt klart bidratt til at resultatet ble enda bedre enn det vi hadde håpet på. Det lønnser seg å høre på fagfolk.  Denne benkeplata kommer til å gi oss glede for resten av livet, og vi er veldig glade for at vi valgte Diapol som leverandør for dere er sannsynligvis de beste i Norge på dette her. At dere i tillegg har veldig konkurransedyktige priser og rask leveringstid til tross for at vi bor langt unna storbyene er bare en stor bonus.  Vi kan trygt anbefale Diapol til alle og enhver som vurderer benkeplate i stein. Konkurransedyktige priser, fantastisk fine produkter, rask leveranse og super service! Det finnes ingen bedre leverandør, punktum.

Simen og Silje Wik, Stavanger
Materiale: Starlight White

Da har gutta fra Diapol vært her og montert kjøkkenbenkene. Fantastisk flinke og hyggelige folk. Oppheising med kranbil var heller ikke noe problem. Franke vaskene passet også perfekt.

Emil Tønnesen, Oslo
Materiale: Gobi Grey

Det startet med at vår kjøkkenleverandør ikke kom til å få til leveranse av benkeplate før om 8 uker. Avbestilte derfra og kontaktet Diapol. Bestilte totalt 6 meter av 20mm Super White. Fantastisk produkt! Perfekt overflate og utrolig godt arbeid med nedfelling (flush fit) av vask og platetopp. Raskt oppmøte og nøyaktig oppmåling av vårt ikke 90 graders kjøkken. Kun én uke etter vår bekreftelse av bestilling var platen på plass!!!! Anbefaler på det varmeste Diapol og takker Ingrid for fantastisk kundeservice hele veien.

Raymond Fahlen, Tolvsrød
Materiale: Super White

Tusen takk for en flott levering av vår nydelige og tunge benkeplate til kjøkkenøy på 3mx1,2m, Black Galaxy med Blanco antrasitt underlimt vask. Platen er fantastisk med riktig farge ift gulvflisene, avrundede kanter og nydelig polert . Oppmålingen og arbeidere som leverte/monterte platen fortjener ros for profesjonelt utført jobb. Anbefales på det sterkeste.

Jostein Ekre, Asker
Materiale: Star Galaxy

En super service fra A til Å!!! Hadde oppmåling på en tirsdag og vi bekreftet bestillingen fredagen. 9 dager etterpå (på en søndag) kom de å monterte vår kompositt super white! Meget nøye både med oppmåling og montering! Vi er kjempefornøyde og anbefaler Diapol på det varmeste til alle som vurderer benkeplater av kompositt.

Ann Kristin Westrum, Malvik
Materiale: Super White

De to “guttene dine” kom som avtalt,  jobbet raskt og effektivt, og har nå dratt videre.  Vi sitter nå igjen med flotte benkeplater  – og er veldig fornøyd.

Hilde Nærø, Skollenborg
Materiale: Star Gate