• +4721075035

Materialenes presentation

Granitt

Granitt er en naturstein dannet for mellom 3 milliarder og 750 millioner år siden, som følge av at smeltet magma ble avkjølt i jordskorpen. Granitt er spesielt verdsatt takket være dens naturlige unike farge, struktur og mønster. Vi tilbyr kundene et rikholdig utvalg og har valgt ut bare de beste granittypene som stammer fra ulike steinbrudd i verden.

Se alle produkter


Kvarts

Kvarts eller komposittstein er et industriprodukt som inneholder 93 % knust naturstein og 7 % forbindelses- og fargestoffer. Kvarts er verdsatt takket være et bredt og rent fargeutvalg. Benkeplate av kvarts passer til å dekorere både ditt kjøkken og bad.

Se alle produkter


Keramisk

Keramikk er et industriprodukt som består av naturlige komponenter som sand, feltspat, leire og naturlige pigmenter. Keramiske benkeplater er spesielt ripesikre, varmebestandige og de absorberer ikke væske. Dette tynne materialet er favoritten hos interiørarkitekter og passer først og fremst til å dekorere mer moderne kjøkken.

Se alle produkter


Marmor

Marmor er en naturstein som skiller seg ut med sine egenartede farger og mønstre. Marmor er porøs og absorberer væsker og anbefales derfor ikke for kjøkken, men den passer derimot i bad. Marmor har de vakreste naturlige fargenyanser og gjør det mulig å lage unike benkeplater.

Se alle produkter


Lagersalg

Opp til 35% rabatt

Se alle produkter