• +4721075035

Diapol Granite deltok på messen ´Bygg Reis Deg 2015´

I oktober deltok Diapol Granite på messen ´Bygg Reis Deg 2015´, som fant sted 14. – 17. oktober i Norges Varemesse sentrum. I løpet av de fire dagene besøkte messen ca 55 000 mennesker, mes sine utstilling deltok ca 550 forskjellige utstiller.

Diapol Granite var presentert på 12m2 utstilling, hvor ble utvist messebord med matte overflate som var laget av et keramisk materiale (Beton). Spesialtilbud på messe var ute granitt Spike Black og kvarts Swan Cotton og keramiske material Beton, den siste var mulig å se også på større omrode. Disse materialene ble messetilbud og hadde introduksjonspris med 40% rabatt. Også de som besøkte messeboks hadde mulighet å få -10% rabatt på sitt valg av stein, hvis avtalen er avsluttet i løpet av oktober måned.

Lõigatud

Det var stor interesse for Diapol sin utvalg av alle benkeplate materialer, men spesiell favoritt var det naturlig steinmaterialet – granitt benkeplater. I tillegg besøkende til messen viste seg å være en svært spennende om seks nye Silestone kvarts, i Diapol sin utvalg: Aluminio Nube, Blanco Maple, Blanco Zeus, Cemento Spa, Lagoon og Lyra.

Mye oppmerksomhet også vunnet innovative materialet keramikk, som er favoritten hos interiørarkitekter. Dette er en meget lett og motstandsdyktig materiale. Keramiske benkeplater er spesielt ripesikre, varmebestandige og de absorberer Ikke væske. Dette tynne materialet passer forst og fremst til å dekorere mer moderne kjøkken.

Diapol Granite har definitivt egen stand igjen neste år, deltar i en messe! Husk å benytte deg av våre gode messetilbud! Du kan holde deg oppdatert med vårt arbeid i vår hjemmeside, eller via sosiale medier.

Vi ses på Bygg Reis Deg i 2017!